Sivustomme käyttää evästeitä

200 ilmaiskierrosta uusille asiakkaille

Kierrätysvaatimus: 1x

Nämä arvioimme viimeksi

100% Bonus aina 200€ asti

Arviomme:
4.2/5
Lue arvostelu

100% Bonus aina 100€ asti

Arviomme:
3.6/5
Lue arvostelu

100% bonus aina 500€ asti

Arviomme:
3.8/5
Lue arvostelu

100% bonus aina 100€ asti

Arviomme:
3.8/5
Lue arvostelu

Mitä tarkoittaa vedonlyönti ja miksi se on suosittua?

Vedonlyönti tarkoittaa jonkin lopputuloksen ennustamista tiettyä kerrointa vastaan, yleisesti vedonlyöntikohteina on urheilu ja vedonlyönti tapana on 1 X 2 tai 1 2 näissä siis joko lyödään vetoa voittaako koti joukkue, tuleeko tasapeli vai voittaako vierasjoukkue kun taas 1 | 2 kohteissa lyödään vetoa voittako koti vai vieras joukkue tällaisen kohteen kertoimet ovat pienemmät kuin 1 x 2 kohteiden. Vedonlyönti kohteissa on usein myös muitakin tapoja pelata, voidaan asettaa vetoja maalien/pisteiden määristä, kuka tekee ensimmäisen maalin tai pisteen, jalkapallo peleissä voidaan lyödä vetoa keltaisten ja punaisten korttien määrästä mutta silti suosituimpia pelitapoja on lyödä vetoa ottelun lopputuloksesta.

Vedonlyönti tapoja on useita osa lyö vetoa aina kohde kerrallaan, toinen saattaa ruksia lapulle alle 5 kohdetta ja jotkut kokeilevat onneansa niin sanotuissa rekka lapuissa jossa pyritään rakentaa mahdollisimman korkea kokonaiskerroin mahdollisimman monelle kohteelle jolloin voidaan asettaa pienempi panos kun taas yksittäisille kohteille tulee asettaa isompi panos jotta voitto olisi suurempi.

Live vedonlyönti on reaaliajassa tapahtuvaa vedonlyöntiä eli kun ottelua pelataan voidaan lyödä vetoa ottelun aikana, näissä tosin on melko useasti kertoimet pienemmät kuin ennen ottelua lyötävissä kohteissa joten kannattaa olla tarkana kun pelaa vedonlyöntiä.

Vedonlyönti on uhkapeli muodoista se kaikkein vanhin ja vedonlyöntiä on harjoitettu arviolta yli 4000 vuotta sitten, entisaikoina uhkapelit olivat vain hupia tänä päivänä on olemassa myös voitollisia ja ammattitason vedonlyöjiä jotka pystyvät tekemään elantonsa lyömällä vetoa.

Usein kysyttyä vedonlyönnistä

Miten kertoimet toimivat?

Kohteinen kertoimet toimivat todennäköisyyden mittarina mitä korkeampi kerroin kohteella on sitä epätonnäköisemmin se osuu, useamman kohteen lapuissa kertoimet kerrotaan toisillansa jolloin saadaan suurempi kokonais kerroin lapulle.

Miten valita vedonlyöntikohde?

Tärkein asia on jättää tunteet ulkopuolelle, vedonlyönti ei välitä sinun tunteistasi vaan sinun tulee analysoida ottelua ja etsiä tietoa jotta voit varmistaa että tämä kohde osuu varmasti, kannattaa aina tarkistaa ottelu historiaa sekä muita tilastoja.

Voiko vedonlyönnistä saada ammatin?

Kyllä voi, meillä on useita ihmisiä maailmassa jotka ansaitsevat elantonsa lyömällä vetoa tätä kutustaan ammatimaiseksi vedonlyönniksi ja mikä parasta se on myös verovapaata tuloa tietyillä vedonlyöntisivustoilla joiden lisenssit ovat EU:n sisäpuolelta.

Onko vedonlyönti voitot verovapaata tuloa?

Mikäli asetat vetoja EU:n sisäpuolella olevilla vedonlyöntisivustoilla joilla on myös EU:n sisäpuolelta lisenssi on tällöin voittosi aina verovapaita.

Miksi tutkia eikä hutkia?

Mikäli ajattelet vedonlyönnin olevan uhkapeliä kuulut tähän hutkivaan puoleen vedonlyöjistä, kun taas kohteita tutkivat sekä uutisia ja muita tiedonlähteitä seuraavat pelaajat ovat tutkivia vedonlyöjiä näiden kahden erona on se että toinen ei lyö vetoa uhkapelimaisesti vaan tietoon perustuvana jolloin voiton todennäköisyys on suurempi ja mahdollisuus voittaa kertoimet on huomattavasti parempi kuin hutkivalla eli hupipelaajalla.